Friday, 24 October 2008

raya sedondon !!!!

huhuhuhuh...lamanya dah x menulis di blog ni....start dari cuti raya till now dah syawal ke 24. Agak terlewat jgk untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua yang mengenali diri ini...my family...for all the bloggers....all my best frens...officemate...classmate....my special frens....... heheh......huhuhu... dah ada ke? heheh..insyaallah....cuba teka sape? heheh...biarlah rahsia...lupakan citer tu dulu..kita citer bab raya plak...raya tahun ni di office kami raya sedondon...tgk la aksi2 kami menganjurkan 'open house' bahagian kejuruteraan.....huhuhuhhu penat tuh !!! yang pasti kepuasan dirasai hasil tungkus-lumus dari semua pihak....ni just antara candid2 yg sempat di upload je...banyak lagi aksi2 menarik dr kami...all picture taken by hardy...sape lg..budak technition unit sistem maklumat merangkap fotographer kami...nak citer apa lagi yerk...no idea la...kepala beku la...pening dh nak final exam semester next week....wish me luck ok!!!



































2 comments:

Effyliani's Life said...

ermm dh ada mr. write ghupanya .. good ... CEPAT STUDY ... exam lambat lagi

Jard The Great said...

waaa...adaka ku terlambat nak wish??

nways.. hope all is well for ur exam..hehe..

pas ko exam kita men futsal bole?? =p