Tuesday, 12 August 2008

:::: hidupku seharian ::::

salam...n hallo guys...lamanya x menulis....agak bz jugak...semenjak dah sebulan lebih class bermula ni...banyak benda nk kena pk....bz ngan class hari2...ngan assignmentnyer yang dah banyak....huhuhuhuhu...agak x terkejar jugak la nk wat keje...but i'm still can handle everything...yang penting time management kena bagus...bermula seawal pagi aku dah kena bangun...ermmm...w/pun penat sebenarnya keje sambil belajar ni...tp demi semangat untuk menggenggam segulung ijazah...aku tempuh juga...(heheehe...br nk amik degree..haha org lain dh nk amik master kot!!!)...anyway xpe...slow2 dulu...i will get my degree first...then baru master..insyaallah klu panjang umur dan mampu lagi...hehheh...sambung balik waktu bangun pagi aku...biasa la...aku bangun xde la awal sangat...kul 6.15 atau 6.30 pagi aku dh bangun...mandi n solat subuh(kecuali cuti)...heheheh...selalu la gak subuh gajah...tp x berapa nk gajah la...lewat2 pun 6.55...huhuhuh...ampunilah dosa hambamu ini....lepas solat biasalah....bersiap utk ke office...klu dah namanya pompuan...klu siap mesti lama....mcm tu jugak ngan aku....klu x 1/2 jam bersiap x sah....aku masuk keje kul 8...sharp2 kul 8 aku sampi...kadang2 awal sikit la....sampai kt office biasala...buat keje seperti biasa...kadang2 banyk gak keje...tambah lg klu bnyk surat yang kuar masuk....x sempat nak pandang lain dah....ermm....keje kt office mcm biasalah kena siapkan sebelum balik...x suka nk simpan2 tuk hari esok...ada waktu terluang aku surf internet la..apa lagi...sambil menyelam minum air la...chating ke...tu pun klu ada member yg free nk chat....semestinya tgk blog sendiri...check apa2 yang patut...friendster ke...tagged ke...ermmmm....tp tu tgk yg penting2 je....ermmm tp skrg ni...apa2 nk cari maklumat tuk assignment ke...aku kena cari kt office...susah gak sejak laptop aku problem ni...nk surf internet kt umah pun susah...bila la nk p service centre ni...malas tul nk kuar...tepat kul 5, aku abih keje...selalu aku mmg kuar tepat pada waktunya...xleh lambat...nnti lmbt nk ke class...biasala jem tuh...nk g shah alam....class selalu start kul 6.30 ptg...abih around 9.30 mlm la lebih kurang...erm...tau je la klu dh kul 9 mlm lebih tuh...mesti penat giler...belum smpi umah lagi...selalunya aku sampi umah dlm kul 10 lebih...mana nk cari parking lg...klu untung dapat la parking terus...klu x, kena la pusing dulu cari parking...klu dh naik umah tuh...apa lagi..katil dah menanti la...mandi...iron baju...pastu tido la...klu larat tgk tv kejap...tp yang penting kul 12 mlm aku dh masuk tido....ZZZZZzzzzzz.....penat nnti nk bangun pagi lak...huhuhuhhuhu...begitu la hidupku setiap hari dari pukul 6.15 pagi sampai kul 12 mlm(kecuali sabtu n ahad...baru concentrate nk study ke...kemas umah ke...yg penting tido lama2 sikit...hahahahah...cover tuk seminggu beb!!)......cayokk...cayokkkk...keep up a good work !!! babai...jumpa plak next story...

1 comment:

u.m.A.i~~ said...

sambil buat team futsal...kita buatla team bloggers... leh carik blogger seluruh KL dan kita buatla perjumpaan..hehehe..mesti best. nak tak?