Saturday, 7 November 2009

i'm back



alllopppp.....lamanya aku x menulis dalam entri ni...hampir 3 bulan lebih aku tinggalkan blog aku begitu je...rindu plak rasanya nk menulis malam ni...tapi apa yg aku nk tulis sebenarnya pun aku xtau...even banyak citer2 yg terlepas sepanjang blog aku sunyi sepi nih...aku pun xtau nk mula kat mana dulu...beginilah..idup sbg student ni mmg la...bz memanjang...dengan keje lg...masa penuh diisi satu hari...rehat aku cuma malam....rumah ibarat hotel aku diami...keluar seawal jam 8 pg dan balik selewat jam 11 mlm...itulah hari2 aku lalui semenjak hampir 4 tahun aku bergelar student ni...mungkin jugak malam ni aku rindu nk menulis balik disebabkan aku dah nk mula bercuti semester...sekarang aku hanya bz dengan paper exam je...so aku ada masa sikit kat rumah...class pun dah habis....hanya tinggal paper2 exam yg perlu dijawab....pertengahan bulan ni aku start la cuti semester...relax sikit...x berat kepala otak...relax2 jugak...tp keje tetap kena pegi...rezeki tetap kena cari...tanggungjawab seorg pekerja ni kena jugak laksanakan....cuti semester aku smpi ujung tahun...and the most important is menjengah januari tahun 2010...aku dah masuk ke semester akhir dan tahun akhir pengajian aku...aku x sabar rasanya nk abiskan pengajian aku...insyaallah akan tamat bulan 5 tahun depan...klu x sangkut la...heheheh...dh penat rasanya...banyak komitmen yg aku perlu galaskan...bukan dah malas nk belajar...tp untuk berehat seketika....mana tau nnti ada rezeki sambung lg ke...heheheh...ntah la bila plak tuh..

ermmmm....jam sudah menunjukkan pukul 1.30 am...mata dah ngantuk...buku pun dah x larat nk baca...sbb terbeblog plak nih..ehehhe....but its ok...tomorrow is saturday....will continue study tomorrow ok....zzzzzz...n have a nice weekend!!!






4 comments:

Sugar And Spices said...

lama ko menyepi...
deja da dapat baby gurl tauu..eheheh
study hard ye...student smart

ida mahida said...

la ye ke lina...sonyap2 je si dija tuh..dh kuar isi..

Encik aMin said...

singgah sat no..

Gadis n Frank said...

hye ida mahida....lama kita tak jumpa jugak kan...bila ko nk lepak umah aku ni?