Thursday, 28 May 2009

weekend@midvalley

sabtu, 23 mei 2009...kitaorg kena datang ofis buat OT untuk kemaskan bilik file...pagi tu aku datang ofis sekitar pukul 9.30 pagi la...x la awal sangat...akak2 kt ofis tu lg awal dr aku...biasa la kan..klu hari sabtu ni...bukan waktu bekerja mmg dah set kat kepala...walau bangun awal sekalipun....mood nk g ofis tu mmg kurang sikit la...sampai ofis biasa la...bfast dulu br wat keje.. perut mesti kena isi dulu....sampi kul 3 lebih la lebih kurang kitaorg kt ofis wat keje...pastu apa lagi...perut lapar la...gi midvalley la pe lg...jalan2 cari makan...al-maklum la..time bujang ni la leh hang out dengan kawan2...nti bila dh ada tanggungjawab susah la sikit...kena dahulukan tanggungjawab dulu...tengok wayang pun best kan kawan2...citer yg kami nk tgk hr ni "Syurga Cinta"...mcm best je kan...kitaorg pun g la que beli tiket..tau je la kan..midvalley klu weekend mmg la ramai giler org tgk wayang..akhirnya kami dpt gak beli tiket..tayangan kul 7 lebih paling awal je yg ada...perut dh lapar ni...makan la dulu...akhirnya kami g food court utk makan time..sian k-own x dapat nk join kitaorg tgk wayang..dia join kami makan je...dia ada tanggungjawab lain...kuikuikuikui..aku, ain, yana n ija je la yg g....sekarang jom kita makan dulu....aku makan yong tau fu...harga RM 10.80 n air cincau harga RM 2. Huhuhu...leh tahan gak mahal harganya...yana, ija n k-own makan bihun sup..harga aku xtau...n ain makan teppanyaki...harga pun aku xtau..heheheh...ahhhhhh erkkkk...perut dah kenyang..apa lg jalan2 la b4 show start...kitaorg g jusco...hahahah...gaji x masuk lg...tp shooping x ingat dunia...sekali sekala je...heheh...ptg tu aku shooping sandle crocodile RM 59, VJ jeans RM 53.90 after less 50% n Polo Club Britannia watch RM 54.90 also after less 70%....saje je nak beli jam...jam lama aku pun elok lg...cuma jam lama tu aku dah pakai 5 tahun...dah lama tu...aku ni mmg jenis tahan lama kalau pakai jam..tapi hr tu bukan aku sorang je yg shooping..diorg pun shooping gak...ada la gak yg diorg beli...sib baik ada geng...heheheh...dah habis shooping kitaorg terus g masuk wayang la pe lg...x g tempat lain pun...okeh citer pun dah start...concentrate2 sume...pada aku citer ni best la..ada unsur2 nasihat dan kelakar la jugak...sesuai bg lelaki2 yg urban yg mungkin tidak suka dengan wanita yg bertudung...akhirnya dia memilih perempuan bertudung juga sebagai teman hidup...dalam cerita ni pada aku watak yg dimainkan oleh Heliza amat berkesan sekali dan tutur bicaranya amat baik sekali...yg penting content yg disampaikan berkesan. yang penting aku suka tgk Heliza..dia mmg cantik...nk tau lebih tgk la sendiri kt panggung...heheheeh...wayang habis pukul 8.30 mlm...badan pun dah penat...kami x g mana2 dah pun...terus balik umah n hantar ain, ija n yana balik coz hari tu kitaorg g naik kete aku..ok time 2 rest..esok ahad masa utk di rumah...
















4 comments:

busyuksayang said...

tak abis2 dgn muncung ko...:p

Effyliani's Life said...

best kan citer syurga cinta ... bosan rr kak su kt sini xleh chat bagai. huhuhu semua kena block

adeyna said...

woiittt.....rindu laaaa kat kooo....

ida mahida said...

effyliani's : mmg best kan...ala ye ke kak su...akk kt ofis mana?

adeyna : ko ni lina ke? kalo rindu tgk la blog aku salu...hehehe