Thursday, 11 September 2008

Berbuka pose n santai@Planet Hollywood.....6 Sept 2008

Alhamdulillah....akhirnya kami dapat jugak mengadakan majlis berbuka pose ramai2 lagi tahun ni. Tahun ni agak meriah berbanding tahun2 yang lepas. Venue yang kami pilih tahun ni agak menarik sikit..hahaha...planet hollywood sey ! walaupun majlis kami diiringi dengan hujan gerimis..nampaknya semua yang hadir agak berpuas hati...yg penting kitaorg dapat lagi berjumpa n hang out beramai2. Aku dan Lanx sebagai tekong yg booking venue memilih ruangan smooking area utk kami menikmati hidangan yang dihidangkan oleh planet hollywood. Al-maklum la kan...yg lelaki tu ada lak yg nk meng'fire' lepas bebuka...dah pose satu hari x 'fire'. Antara kawan2 ku yang hadir Paeh (Sumpit) & hubby (paeh ni baru je kawin..masa kitaorg planning nk buat bebuka pose ni la kitaorg balik dr wedding dia..inai masih dijari sey!!), Mas & hubby (wakakak..kali ni ko dtg membuyung ye mas...congrate tu u n pian ye...take k your baby k), Ija (dia dtg single jerk...heheh..x bw hubby), Yana Joreng (dia pun dtg single jerk...anak tinggal umah siot !! waakka), musleena (ni geng aku masa exco pengawas dulu..skrg dia org kuat Sony n sony as a supplier besar RTM tuh!!..tmpt aku keje skrg..selalu gak aku jumpa dia kt RTM..jumpa bos2 besar engineering kt RTM), ann (tahun ni dia dh rambut pendek dan bertambah kurus..u r so sweet an bila rambut pendek), eliza (dia ni x berubah...mcm dulu gak! dia la yg paling aku excited nk jumpa...sbb dh 10 tahun x jumpa), cha'ar (dia ni dulu budak KRK...jgn x tau..skrg dh couple ngan eliza tuh !! kami tunggu nasi minyak korang k), aku ni cakap org je...aku bila plak nk buat nasi minyak...wakakakaakaka...tungggggguuuu !!!!!!, pawang @ jalaludin (warghh...x sangka dia ni dh kawin n ada anak 2 tuh ! selepas 10 tahun x jumpa), along rusdi (dia ni budak satu kg ngan aku...tp dh lama x jumpa..still mcm dulu gak..stail rambut pun ttp sama), Lanx (xyah citer la pasal dia ni...tp yg penting skrg dia dh jd OKB..pakai harrier beb !!), Pot2 (dia ni ketua kelas kitaorg dulu..), syukri n wife (dia ni dulu budak KRK gak...baru je kawin ye), Fazly Mat Pet (budak kg aku gak...org panggil dia mat pet sbb dia ni kurus kering...kakaka), irmi iswa (dia ni kawan baik aku masa form 1&2...pastu dia pindah sekolah lain..but kiatorg still keep in touch!!), a'ar & wife (pe yerk nk citer pasai a'ar ni...maleh la citer...). Haaa...ada lagi yg dtg hr tu...Fakha & wife..dtg pun dh lmbt...kitaorg dh kenyang dah pun...tp yg penting dia dtg gak w/pun lmbt..gud2... Anyway..ni baru je x sampi suku ex-student Tengku Kudin yg hadir...kitaorg bercadang nk buat lg nnti...n hopefully satu batch betul dapat hadir. Masa berbuka pose tu jugak..mas dh bagi kitaorg isi borang alumni tengku kudin...so we all semua automaticly dah registered as a alumni tengku kudin..oyeyeeyyey...so..pada kengkawan lain yg x dapat join..anyway xpe..next time akan ada lg key...kitaorg faham dengan atas sbb2 tertentu yg x dpt hadir tuh...thanx a lot for all my frens yg bg coorperation. Frens forever !!!! See you all guys next gathering. Muahhhhhhhhhhh

(All picture taken by syukri)









1 comment:

Jard The Great said...

uits... esok jgn lupa turun plak utk berbuke ramai2 kat pantai dalam yek..