Monday, 30 June 2008

"nice weekend"

huhuhuhuhu....this weekend br ni (28 Jun 2008) adalah hari yang paling best sekali...tp ada lg yg best la...heheh...cayalah..buat pertama kalinya aku tengok wayang sorang2 siut...aku tengok SEPI tu...tatkala sepi la katakan...ermmm...ok gak citer dia..seperti yang diwar2kan kt media SEPI ni kesinambungan cerita CINTA...tp pada aku CINTA lg best la..itu aku la...org lain aku xtau la...
b4 aku tgk movie..aku kuar awal gak la...ermm...tp x la sesudah subuh...dlm kul 12 tghri lebih la...hehehe...xde la awal pun... kasi gempak jerk...ermmm..mulanya boring gak xtau nk g mana...tp br aku teringat mak aku suh belikan manik tuk buat alas dulang...so pe lg...rewang la pe lg...sorang pun sorang la...
so...aku kuar la sorang2...terus g ke semua house...my first check point...kt situ aku just shooping manik jerk...then g la jalan2 kt pasar malam jalan tar yang br nk bermula....aku parking kete kt sogo...dh penat cr parking kt area jln tar...malas nk pk, aku parking je la kt sogo..nnti aku leh gak g window shooping kt situ...last2 pas aku g semua house..aku masuk sogo balik, ingat nk blah la ke next check point...dah la ramai abg2 polis kt depan sogo tuh...(uhhhhh...rupa2nya ptg tuh ada demonstrasi pasal minyak naik...nasib baik aku blah awal...tp syok gak klu dpt tgk...leh muka masuk tv...heheheh...ngarut dah..) sambung balik citer.....aku pun masuk sogo balik...sambil jalan2 nk masuk level parking...sogo wat sale la plak...terbeli la plak aku pillow yang empuk tuh...2 biji lg tuhh....huuuuhhh...katil penuh bantal je la nmpknyer...

second check point aku bergerak ke mydin...aku shoopingkan stationary tuk adik aku...almaklumla...main2 order2 pas aku dpt gaji ni...huhuhuhuhu...tp xpe la...adik...bukan orang lain pun...ermm...banyak gak aku abis kt mydin...bukan tuk adik aku jer....yang aku punya sekali pun bnyk gak...(tuk aku tu..ader ler....syyyyy..mana leh bg tau..) dah penat tawaf satu mydin aku bergerak kuar...ingat nak balik...tup tup aku termasuk simpang ke mid valley..pe lg tgk wayang la...aku sampi kt mid valley dlm kul 5.30 ptg....terus aku g ke gsc nk beli tiket....mak aiiii...ramai giler orang....aku berbaris smpi depan kaunter aiskrim mcd....nasib baik q cepat...dekat sejam gak la aku bebaris...tp nasib baik la dapat gak aku tgk pukul 6.50 ptg....syok tuh tgk sorang2...kepala x pening...relax jerk...
movie abis dalam kul 8.30 mlm...aku terus balik umah....dh penat bejalan sehari...ahad aku relax kt umah jer...tata..

2 comments:

Jard The Great said...

kesiannya...hhehehe..
aku takkan tinguk wayang melayu kat panggung.. rasa cam membazir jer..hehe

Anonymous said...

hai idaaa....kauu kijammmmm (sambil buat tangannnn) ..best kan SEPI tu untuk orang-orang macam kite...anyway..miss u a lot..leyna